NL . EN

Dynamica is een groeiversneller voor bedrijven met ambitie

Investeren en kansen creëren. Als investeringsgroep injecteren we kennis, tijd en eigen kapitaal in bestaande bedrijven en vastgoed. Zowel in groeisectoren als traditionele industrieën. Met private middelen, rechtstreeks contact en een directe aanpak tillen we investeringen naar een hoger niveau.

Onze case studies

Dynamica in cijfers

De resultaten van een directe aanpak

1350
medewerkers
25
add-ons
4
landen
3500%
omzetgroei

Onze case studies

Omzet doorheen de jaren
€M 650 520 390 260 130 0
€15M
Omzet bij instap
€550M
Omzet vandaag

Wie zijn we


Twee gedreven ondernemers met een no-nonsense aanpak. Dynamica combineert eigen kapitaal met het actief delen van kennis en een grote ambitie naar het creëren van meerwaarde.

Cedric De Quinnemar en Jan Ponnet zijn de stichtende partners. Dynamica is hun manier om met beredeneerde durf en een focus op efficiëntie bedrijven tot hun volle potentieel te laten ontplooien.

CEDRIC DE QUINNEMAR

Tot 2009 stond Cedric als CFO en CEO aan het hoofd van IVC Group, een Belgische producent van vloerbekleding. Eerder werkte hij vijf jaar in Londen als M&A-specialist bij UBS. Van opleiding is hij handelsingenieur en master in Finance.

Hij behaalde een MBA aan INSEAD.

cedric@dynamica.be
LinkedIn

JAN PONNET

Vanuit België, Nederland en de Verenigde Staten werkte Jan negen jaar lang voor Bain & Company. Als strategieconsultant werd hij er Principal, gespecialiseerd in groeistrategieën en efficiëntie­verbeteringen. Jan is burgerlijk ingenieur en master in TEW.

Hij behaalde een MBA aan INSEAD.

jan@dynamica.be
LinkedIn