ONZE INVESTERINGEN

Bedrijven met groei- of verbeterpotentieel. Daar kiezen we voor. Ongeacht de sector investeren we in ondernemingen en projecten met een verhaal en een toekomst.

Foresco Packaging

SINDS

2009

SECTOR

Industriële verpakkingen (productie)

OMZET

55 miljoen euro

ACTIES

Van verlieslatend familiebedrijf naar een duurzame groei. Inclusief vijf add-on overnames. Dankzij een ambitieuze en professionele aanpak is Foresco uitgebouwd tot duidelijke marktleider in op maat gemaakte transportverpakking (kisten, kratten, palletten in hout en karton).

www.foresco.be

Lees getuigenis

Arseus Medical

Sinds

2014

Sector

Medische apparatuur (distributie)

Omzet

40 miljoen euro

Acties

Carve-out uit internationale corporate, gevolgd door lange-termijn investeringen ter versterking van de organische groei en verschillende add-on overnames. Het resultaat is marktleiderschap in diverse niches van de distributie in de gezondheidszorg. Sinds 2017 is GIMV mede-eigenaar, met als doel de buy and build strategie en internationale expansie te versnellen.  

www.arseus-medical.be

Lees getuigenis

Gigue

SINDS

2011

SECTOR

Damesmode (productie)

OMZET

10 miljoen euro

ACTIES

Hernieuwde groei van een succesvol maar stagnerend modemerk door verjonging van het merk, investeringen in marketing en versterking van het team. Alsook aantrekken van nieuwe multimerkenklanten, opening van eigen flagship stores, lancering professionele webshop en internationale expansie. Overgelaten in 2017.

www.gigue.com

Lees getuigenis

Babylonia

Sinds

2016

Sector

Babyartikelen (distributie & productie)

Omzet

8 miljoen euro

Acties

Groeiplan op basis van verdere internationalisering van eigen producten en verdeling van additionele producten in de eigen kernmarkten (Benelux, Frankrijk). Ondersteund door verjonging en versterking van marketing en state-of-the-art webshop.

www.babylonia.eu

Lees getuigenis

Dynamica Real Estate

Sinds

2017

Sector

Vastgoed

Acties

Herontwikkeling van bestaand vastgoed tot nieuwe appartementen in regio Antwerpen. Dankzij Dynamica kan het aantal ontwikkelingen worden opgedreven en kan er worden uitgebreid naar andere steden.

logo Dynamica Real Estate
Lees getuigenis

Tony Mertens

Sinds

2013

Sector

Decoratiematerialen (retail)

Omzet

10 miljoen euro

Acties

Consistente groei na drastische herpositionering met operationele aanpassingen. In het sterk veranderende retail landschap heeft Tony Mertens een duidelijke plaats heroverd als full service aanbieder in het betere segment, waarbij schaalgrootte aangewend wordt voor een optimaal prijs/kwaliteit aanbod. Overgelaten in 2018.

Tony Mertens

LivWise

SINDS

2018

SECTOR

Kook- en woonaccessoires (productie en distributie)

OMZET

25 miljoen euro

ACTIES

Versnellen van groeistrategie door verdere uitbouw en internationalisering van eigen merken (Point-Virgule), ondersteund door schaalvergroting van distributie activiteiten in Benelux, oa door buy en build.

www.livwise.be