logo Dynamica Real Estate

De samenwerking met Dynamica was snel geregeld. Na amper twee vergaderingen was het partnerschap een feit.

— Bart van Zundert
 
logo Dynamica Real Estate
 

Kapitaalinjectie voor bestaand vastgoed

Dynamica Real Estate - Dat is de naam van een nieuwe speler op de Antwerpse vastgoedmarkt. Bart van Zundert neemt de renovatie van bestaande woningen tot nieuwe appartementen voor zijn rekening. Dynamica is medeverantwoordelijk voor de financiering.

Dynamica Real Estate koopt bestaande gebouwen en herenhuizen aan, renoveert ze volledig tot instapklare woningen en appartementen, en brengt ze aan een aantrekkelijke prijs terug op de markt. "We hebben continu zowat 100 appartementen in ontwikkeling. We mikken op een groot publiek met appartementen van 150.000 tot 350.000 euro. Het doel is duidelijk: het aantal renovaties uitbouwen en uitbreiden in andere Belgische grootsteden."

De steun van een krachtige partner zoals Dynamica geeft vertrouwen aan de banken. Dat maakt dat we onze risico's nog beter kunnen spreiden.

Bart van Zundert


Bart neemt de renovatieprojecten voor zijn rekening. Jan en Cedric van Dynamica maken met een stevige kapitaalinjectie een versnelde groei mogelijk. "Vastgoedontwikkeling is kapitaalintensief. De steun van een krachtige partner zoals Dynamica geeft sowieso vertrouwen aan de banken. Dat maakt dat we onze risico's nog beter kunnen spreiden."


De samenwerking tussen Jan, Cedric en Bart was snel geregeld. Amper twee vergaderingen duurde het en het partnerschap was een feit. Feedback en beslissingen worden even snel genomen. "Uiteraard blijven Jan en Cedric graag betrokken. Via mail of telefoon: belangrijke beslissingen nemen we samen. Het is een kwestie van vertrouwen. Onze structuur laat dat ook toe. Er is op alle vlakken voldoende zekerheid én het investeringsbedrag wordt optimaal benut."